K + F Tevékenység

Az Ecobit Kft-t 1992–ben magyar magánszemélyek alapították. A cég alapítása óta végez kutatási, fejlesztési és oktatási tevékenységet. Az alapítás éveiben fejlesztési munkákat végeztünk, az éppen akkor induló Magyar Suzuki autógyár részére. A Suzuki – Esztergom több évig az Ecobit Kft szoftvereit használta működéséhez. Később a Panasonic Magyarország, a Triumph Hungary és a Minolta Magyarország részére végeztünk fejlesztési munkákat.

A vállalt megerősödése után együttműködést alakítottunk ki a Budapesti Műszaki Egyetemmel, a fejlesztési és kutatási munkák továbbfejlesztése érdekében. Ennek eredményeképpen a Microsoft .NET 1.0 rendszer megjelenésekor jelentős Kutatási – fejlesztési projektet indítottunk el a Budapesti Műszaki Egyetemmel közösen, TALANTUM projekt név alatt. Több éves munkával elkészítettük a vállalat egyik kulcsfontosságú termékét, egy háromrétegű, C# nyelven írt, SQL alapon működő, integrált vállalatirányítási rendszert. A termék világszínvonalú megoldás volt, architektúra, programozás és egyéb szakmai szempontból is. A .NET 1.0 megjelenésekor a Microsoft, mint első komoly referenciát mutatta be a hazai szakmai közönségnek.

A további cégfejlődés érdekében partneri kapcsolatot alakítottunk ki a Microsoft Magyarországgal, fejlesztési és kereskedelmi területen is. Jelenleg is forgalmazzuk és fejlesztjük a Microsoft Dynamics 365 Business Central (korábban Microsoft Dynamics NAV) rendszert. Fejlesztői tevékenységet végzünk a Microsoft szinte teljes palettáján, de legfőképpen a Windows Server – Exchange Server – Outlook – ERP – CRM – WEB területeken.

Működésünk során jelentős eredményt értünk el saját fejlesztésű termékeink forgalmazásával. Az Eccount és az ennek sikere után megjelent Eccount Classic termékünkből több tízezer db-ot értékesítettünk a hazai és a nemzetközi piacokon (Ausztria, Németország, Dánia, Anglia, USA, Ausztrália, …).

Az elektronikus számla megjelenése után az elsők között fejlesztettük ki a Netlock Kft-vel közösen az e-számla modulunkat.
 
10 éve oktató partnerei vagyunk a Budapesti Corvinus Egyetem –nek, együttműködtünk a Nyugat-magyarországi Egyetem oktatásának kialakításában, rendszeresen rész vettünk diplomamunkák kiírásában, bírálatában és a záróvizsga bizottságokban.
 
A megalakulás óta rendszeresen részt vettünk nemzetközi szakmai konferenciákon, Európában és az USA –ban. Jelenleg az Ecobit működésének fókuszába saját K+F fejlesztéseinek eredményeként létrejövő termékeinek és szolgáltatásainak hazai és nemzetközi piaci bevezetése került. Az Ecobit 2014. januárjában elindította a felhőalapú intelligens informatikai megoldások és szolgáltatások projektjét. A projekt olyan termékeket és szolgáltatásokat kíván kifejleszteni, amelyek szervesen kapcsolódnak a már kialakult felhőalapú rendszerekhez. A projektet a CeBIT kiállításon mutattuk be, Hannoverben 2016-ban.

Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen kérdése van vállaltirányítással, cégünkkel kapcsolatban, vagy szeretne árajánlatot kérni tőlünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk!

Az alábbi gomb megnyomásával azonnal üzenetet küldhet nekünk!

Írjon nekünk!

Hívjon minket!

A (06-1) 478 0910 telefonszámon elér bennünket munkaidőben!

(06-1) 478 0910