Szoftverfejlesztés

Microsoft technológián alapuló szoftvereinkkel, megoldásainkkal széles palettát kínálunk. Vállalatirányítási és ügyfél-kezelő rendszereinknél folyamatosan bővítjük a funkciókat olyan szolgáltatásokkal, amelyekről úgy véljük, hogy egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a munkafolyamatokat.

Munkatársaink a lehető legmagasabb szinten tervezik és hangolják össze a különböző szoftveres alkalmazásokat, integrálják azokat a meglevő rendszerekbe. A fejlesztés során tesztverziókat adunk át a megrendelőnek, hogy kipróbálja azokat, folyamatosan tájékozódhasson a fejlesztés állapotáról. A folyamatos fejlesztések által a szoftverek hosszútávon kompatibilisek és zökkenőmentesen működnek.

Az általános igényekre szabott szoftverek sokszor nem alkalmasak az egyedi igények kiszolgálására. Ezeknek a szoftvereknek néha csak egy-két funkcióját szeretnénk használni. Ilyen és hasonló esetekben a megoldás olyan egyedi szoftver kifejlesztése, mely a megrendelő igényeinek megfelelően működik a kívánt funkciókat támogatva. Egy ilyen szoftver a kialakult ügyviteli mechanizmusokhoz jobban illeszkedik és kimondottan azt a célt szolgálja, hogy a cég egyedi igényeire szabva hatékony munkavégzést teremtsen elő.