Szolgáltatások

Dynamics 365 Business Central bevezetése

A bevezetés során a Microsoft Dynamics Sure Step Methodology (röviden: Sure Step) teljes körű üzleti és implementációs módszertanára támaszkodunk.
Tovább olvasom

Modern vállalkozások programja

Az Ecobit Consulting a Microsoft partnereként a Microsoft Dynamics ERP és CRM rendszerekkel, és a Microsoft Online felhőszolgáltatásaival foglalkozik, mint az Office 365 és a Microsoft Azure.
Tovább olvasom

Tanácsadás

Kimondottan figyelünk arra, hogy mindenkor megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak és a lehető legmagasabb színvonalú, egyedi igényekre szabott szolgáltatást nyújtsuk számukra.
Tovább olvasom

Szoftverfejlesztés

Vállalatirányítási és ügyfél-kezelő rendszereinknél folyamatosan bővítjük a funkciókat olyan szolgáltatásokkal, amelyekről úgy véljük, hogy egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a munkafolyamatokat.
Tovább olvasom

Testreszabás

Folyamatosan elemezzük a piacot és keressük napjaink legfejlettebb informatikai megoldásait, ügyfeleink számára a legmodernebb és leghatékonyabb megoldásokat.
Tovább olvasom

Támogatás

Annak érdekében, hogy ügyfeleink valóban elégedettek legyenek a kiválasztott megoldással, szükségesnek tartjuk a rendszertámogatás szolgáltatást.
Tovább olvasom

Felhőszolgáltatás

Mi történne ha laptopját ellopnák, vagy használhatatlanná válna? Készít róla rendszeres biztonsági mentést külső adattárolóra?
Tovább olvasom

Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen kérdése van vállaltirányítással, cégünkkel kapcsolatban, vagy szeretne árajánlatot kérni tőlünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk!

Az alábbi gomb megnyomásával azonnal üzenetet küldhet nekünk!

Írjon nekünk!

Hívjon minket!

A (06-1) 478 0910 telefonszámon elér bennünket munkaidőben!

(06-1) 478 0910