Testreszabás

Folyamatosan elemezzük a piacot és keressük napjaink legfejlettebb informatikai megoldásait, ügyfeleink számára a legmodernebb és leghatékonyabb megoldásokat. Emiatt cégünk egy nemzetközi szinten elfogadott vállalatirányítási rendszer bevezetését és testreszabását teszi tevékenysége fókuszába. Tesszük ezt annak tudatában, hogy a kis- és középvállalati szektor fő üzleti előnyét, a rugalmasságot, szoftverek olyan szintű testreszabásával tudjuk segíteni, amik a lehető legnagyobb mértékben együttműködnek más irodai és üzleti alkalmazásokkal.

Szakembereink a fejlesztési feladatokat az üzleti folyamatba illesztve elemzik, megvizsgálják azoknak valamennyi egymásra való hatását és meghatározzák az üzleti probléma informatikai megoldásának módját.

Az eredményeket kommunikálják a fejlesztők felé, hogy azok érvényre jussanak a testreszabás során. Az elemzés után kollegáink kiválasztják a legmegfelelőbb alkalmazásokat és technológiákat, bevezetik a megoldásokat. Végezetül ügyfeleink kezébe adjuk azokat az eszközöket, hatékony felhasználási lehetőségeket, amelyekkel elősegíthető a vállalat fejlődése.

1015 Budapest, Toldy Ferenc u. 80.
info@ecobit.hu
+36-1/478-0910