Business Central SaaS

Elérhető Magyarországon a lokalizált Dynamics 365 Business Central a felhőből!

Magyarországon is elérhetővé a Microsoft által üzemeltett felhőalapú szolgáltatásként (SaaS, azaz Software as a Service) a Dynamics 365 Business Central, a Microsoft Dynamics NAV utódja. A Microsoft Magyarország bejelentésével már nem csak az on-premise termék, hanem a cloud verzió is lokalizáltan vehető igénybe a hazai partnereken keresztül, így az Ecobit ügyfelei számára is.

Rugalmas skálázhatóság

A Business Central Cloud verziója amellett, hogy biztosítja az ERP-k összes szükséges funkcionális területét, az on-premise rendszerekkel szemben azzal az előnnyel rendelkezik, hogy a felhasználó vállalatoknak nem szükséges sem licenszbe, sem pedig hardver eszközökbe befektetnie. Emellett rugalmasan skálázható a megvásárolt felhasználói licenszek száma, hónapról hónapra.

A Microsoft felhőplatformján pedig integrációs lehetőségekkel bővülnek a felhasználási területek:

- a rendszer könnyen integrálható az Office 365 szolgáltatásaival, például a SharePointtal, amely dokumentum és file menedzsment területen válhat a felhasználók számára,
- az Exchange Online levelezéssel,
- a Power BI-al (adatvizualizáció, jelentéskészítési terület),
- valamint PowerApps-al saját vállalati alkalmazások is fejleszthetőek a rendszerhez

A Business Central tökéletes megoldás lehet olyan vállalkozásoknak, akik kinőtték jelenlegi ügyviteli rendszerüket, vagy jelenleg használt, akár Microsoft Dynamics ERP rendszerük, illetve a rendszereik üzemeltetésére szolgáló infrastruktúra elérte életciklusának végét.

Ha találkozott már vállalata az alábbi problémákkal:
- modulok, informatikai rendszerek szigetszerűsége, integráltságának hiánya
- Duplikált, manuális adatbevitel
- Hiányzó jelentések, vagy
- Biztonsági, üzemeltetési, hozzáférési problémák

Biztonságos elérés bárhonnan, bármilyen eszközről

Akkor érdemes megfontolnia a Microsoft Dynamics 365 Business Central bevezetését. A Microsoft 99,9%-os szolgáltatási SLA-ja és korszerű biztonsági megoldásai biztosítják, hogy a felhőszolgáltatások biztonságosan, bárhonnan, bármilyen eszközről elérhetőek lehessenek, és segítsék a vállalat GDPR és biztonsági megfelelőségét.

Business Central: egységes és átfogó megoldás

A Business Central egy egységes és átfogó megoldás, amely tartósan támogatja felhasználói növekedését, összekapcsolja a vállalaton átívelő folyamatokat, segítségével hatékonyan építheti vállalata adatvagyonát, és amikor szükséges, könnyen integrálható olyan alkalmazásokkal, amelyek az ERP kiegészítéseként további üzleti területeket fedhetnek le, mint a bérszámfejtés, vagy iparág-specifikus rendszerek. A felhőalapú üzemeltetés előnye, hogy nem kell frissítésekkel foglalkoznia a vállalatnak, azokat a háttérben a Microsoft elvégzi. Így mindig a legmodernebb megoldást használhatja, az összes olyan intelligens felhőalapú funkcionalitással, mint a gépi tanulással támogatott Cash Flow vagy készlet előrejelzés.

Többet szeretne tudni? Kérdezze szakértőnket!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a Dynamics 365Business Central akár on-premise, akár cloud verziója, keresse szakértőinket bizalommal!

Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen kérdése van vállaltirányítással, cégünkkel kapcsolatban, vagy szeretne árajánlatot kérni tőlünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk!

Az alábbi gomb megnyomásával azonnal üzenetet küldhet nekünk!

Írjon nekünk!

Hívjon minket!

A (06-1) 478 0910 telefonszámon elér bennünket munkaidőben!

(06-1) 478 0910