Rólunk

Rólunk

Az ECOBIT a Microsoft Dynamics 365 Business Central (korábban Microsoft Dynamics NAV / Navision ) rendszer legdinamikusabban fejlődő forgalmazója.

Fő tevékenysége az integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerek bevezetése, oktatása és a vállalati igényeknek megfelelő testreszabása, továbbfejlesztése.
Ezekre a rendszerekre alapozva fejleszt egyedi igényeket kielégítő speciális iparági megoldásokat többek között a szállítmányozás, gyártás, építőipar, mezőgazdaság, szolgáltatás és egyéb területen működő vállalatok számára.

Az ECOBIT portfóliójában olyan megoldások találhatók, amelyek a különböző méretű vállalkozások, vállalatok üzleti és ügyviteli folyamatainak hatékony és átlátható kezelését, elemzését és irányítását segítik.

Minden esetben az ECOBIT ügyfélközpontúsága és üzletfelei tevékenységének alapos megismerése jelenti a kiindulópontot a gyors és hatékony, testreszabott alkalmazások megtervezéséhez és megvalósításához. Szolgáltatásainak rendszere az ügyfelek üzleti folyamatainak és alkalmazásainak teljes életciklusát lefedi, a tanácsadástól kezdve a megvalósításon keresztül, a folyamatos támogatásig és fejlesztésig. Az ECOBIT munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetésében, a projektek menedzselésében, különböző üzleti és iparági megoldások szállításában és támogatásában. Az ECOBIT által bevezetett rendszerek száma meghaladja a 300-at, Magyarországon és az Európai Unióban.