Pályázatok

Eszközbeszerzés az EcoBit Consulting Kft. bácsalmási telephelyén

Kedvezményezett neve: EcoBit Consulting Kft.
Szerződött támogatási összeg: 36 926 833 Ft
Támogatás mértéke: 50%

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt célja két hidraulikus CNC vágógép és egy HYUNDAI Wia L300LMA PLUS Technology Pack Horizontális CNC esztergaközpont beszerzése és beüzemelése volt Bácsalmáson. A fejlesztés eredményeként hazai és nemzetközi szinten is közvetlenül bekapcsolódunk a közúti jármű és járműmotor alkatrészek gyártásába. A gyártással cégünk tovább bővíti alkatrészgyártó kapacitását, aminek alapját az ügyfeleinkkel kiépített partneri együttműködésünkre alapozunk. Az alkatrészgyártó profilunk megerősítése stabilabb piaci pozíciót tesz lehetővé számunkra. Az üzletágunk bővülésében a nemzetközi piacra jutás lehetősége is teret kap, mivel a precíziós és egyedi alkatrészgyártás a nemzetközi piacon alapvetően kisebb beszállítókon keresztül valósul meg, akik egyidejűleg képesek az egyes gépelemek, alkatrészek előállítására, esetleg tervezésére is. A fejlesztés eredményeként az új hidraulikus CNC vágógépek és CNC esztergaközpont, valamint a meglévő és magas kapacitáskihasználtsággal termelő gyártóberendezéseink összehangolásával intenzív mennyiségi- és minőségi hatékonyságnövelést tudunk elérni. Az új gyártóberendezéseink előkészítik a munkadarabokat, emellett alkalmasak – a régi géppel összehangolt módon – a cégünknél végzett termeléstechnológián belül újabb munkafolyamatokat elvégezni, ezáltal növelhető az eszközök együttműködésére alapozható kapacitások kihasználtsága. A gépek munkafolyamatainak összehangolásával bonyolultabb alkatrészek állíthatóak elő, az előállított termékek és a szolgáltatásaink minősége javul. Az új és régi gépek együttes használatával olyan munkákat is el tudunk vállalni, amelyeket korábban nem, így sokkal komplexebb megrendelői igényeknek meg tudunk felelni, ezáltal magasabb lesz termékeinknek feldolgozottsági szintje. Új piacokra tudunk belépni az EU-ban és Magyarországon is, ezáltal jelentősen javul cégünk piaci helyzete és növelni tudjuk az exportunkat.

Projekt befejezési dátuma: 2018. június 11.

Projekt Fotódokumentációja megtekinthető és letölthető itt

Termelő kapacitások bővítése az ECOBIT Kft. bácsalmási telephelyén

Projektazonosító: GINOP-1.2.2-15-2015-01821
Kedvezményezett neve: EcoBit Consulting Kft.
Szerződött támogatási összeg: 37 227 855 Ft
Támogatás mértéke: 70%

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében beszerzett DOOSAN DNM 350-5AX CNC függőleges megmunkáló központunk alkalmas különféle fémtömbök precíziós megmunkálására. A megmunkáló központtal nagy mozgástartománnyal tudunk dolgozni minden irányba (X: 600mm / Y: 665mm / Z: 500mm), főmotorjának teljesítménye 15 kW, nyomatéka 106 Nm. A gyártóberendezés 30 féle szerszám befogatására alkalmas, gyorsan átszerelhető, könnyen programozható, így kiváló választás a különféle méretű és eltérő anyagminőségű gyártmányok időtakarékos előállítására. A munkaállomás akár a helyszínen, akár távolról vezérelhető: a külső eléréssel lehetőség van a munkaállomás leállítására, vagy a gyártási folyamat átprogramozására. A függőleges megmunkáló központ alkalmas arra, hogy a cégünk által jelenleg is tervezett fröccsöntő szerszámokat és egyéb gépelemeket előállítsa. A gyártmányok elsődleges vevői olyan vállalkozások, melyek műanyag csomagolóanyagokat gyártanak és értékesítenek a hazai és a nemzetközi piacokon. A fejlesztéssel új termékek előállítására váltunk képessé és a gyártási kapacitás kiépítésével garantálható az egységes minőségű gyártás, valamint a tervezés és a gyártási folyamatok zökkenőmentes összehangolása. A saját gyártókapacitásunk kiépítésével szélesebb szolgáltatási palettát tudunk kínálni partnereink részére, amitől a piaci pozícióink megerősödését és az árbevételünk növekedését várjuk.

Projekt befejezési dátuma: 2017. február 17.

Projekt Fotódokumentációja megtekinthető és letölthető itt

Várjuk jelentkezését!

Ha bármilyen kérdése van vállaltirányítással, cégünkkel kapcsolatban, vagy szeretne árajánlatot kérni tőlünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk!

Az alábbi gomb megnyomásával azonnal üzenetet küldhet nekünk!

Írjon nekünk!

Hívjon minket!

A (06-1) 478 0910 telefonszámon elér bennünket munkaidőben!

(06-1) 478 0910