Cégtörténet


Az Ecobit Kft, mint software fejlesztő vállalat 1992 óta van jelen a hazai ERP piacon. Az azóta eltelt évek során jelentős tapasztalatot szereztünk informatikai tanácsadásban, oktatásban, egyedi szoftverfejlesztésben, kis- és közepes vállalkozások ERP és CRM rendszereinek bevezetésében. Programjainkat jelenleg is több száz vállalkozás használja Magyarországon és az Európai Unióban.

Fő elvünk az ügyfélközpontúság, üzletfeleink tevékenységének alapos megismerése és megértése.Ez jelenti az alapot a gyors és hatékony, testreszabott alkalmazások megtervezéséhez és megvalósításához.

Fő tevékenységünk a Microsoft Dynamics 365 Business Central (korábban Microsoft Dynamics NAV) integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, a vállalati igényeknek megfelelő testreszabása,továbbfejlesztése. Ezekre a rendszerekre alapozva fejlesztjük az egyedi igényeket kielégítő speciális, vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat- kezelési megoldásokat.

Specialitásunk közé tartozik, a Microsoft Dynamics 365 Business Central (korábban Microsoft Dynamics NAV) szakértői feladatainak ellátása, hibásan bevezetett rendszerek helyrehozása, célzott, speciális fejlesztések elvégzése (pl. e-számla fejlesztés a NETLOCK KFT-vel közösen)