• asztalioffice1
 • levelezes1
 • skypefb1
 • onenote1
 • onedrive1
 • yammer1
 • sway1
 • team1
 • video1
 • tovabbi1
 • letoltesek

Office 365 – végezze munkáját bárhol, bármilyen eszközön gyorsabban és gördülékenyebben, mint eddig valaha!

Ismerje meg és próbálja ki az Ön cége is ingyenesen az Office 365 által nyújtott együttműködést és csapatmunkát támogató eszközöket!

Office 365 ismertető brossúránkat ingyen letöltheti innen!

off365-1

Az Office 365-tel egy olyan szerteágazó megoldáscsomagot használhat cége a mindennapi munkavégzéshez, amely egyesíti azokat a szoftveres megoldásokat, melyeket mindenki ismer a Microsoft Office asztali verzióiból, a Microsoft által az utóbbi években bemutatott felhő-alapú szolgáltatásokkal. Ezek a szolgáltatások egymással és az Ön vállalkozásának csapatával együttműködve a csapatmunka hatékonyságát egy új szintre emelik. Fájlmegosztás, video és hang-alapú konferenciahívások extra költségek nélkül, az interneten keresztül, vállalati közösségi hálózat, és felhő alapú üzleti levelezés érhető el, havi felhasználónkénti fizetési konstrukciókkal is. Ráadásul a szolgáltatás folytonosságát a Microsoft pénzügyileg is garantálja 99,99%-os szintig.

 • Word
 • Excel
 • Outlook
 • PowerPoint
 • OneNote
 • Publisher
 • Access *egyes nagyvállalati verziók tartalmazzák

A jól ismert Office alkalmazások a felhőben, és a munkához használt eszközein

A hatékonyságot és csapatmunkát segítő megoldások mellett természetesen az Office 365 csomagok tartalmazzák a mindenki által jól ismert Office alkalmazások Online és okostelefonra/ tabletre optimalizált verzióit, illetve további Office szolgáltatásokat. (Excel Online , PowerPoint Online és Word Online , valamint az Outlook Online, a OneNote Online és a Publisher Online szolgáltatásait) Az asztali gépekre és laptopokra telepíthető programokat pedig a Vállalati Verzió és a Nagyvállalati E1 csomag kivételével az összes Office365 csomag tartalmazza, így akár internetkapcsolat nélkül, jól megszokott környezetben, de bővített funkcionalitással használhatja az Office-t !
Az Office 365 által kínált, a hagyományos, asztali Office-csomagokban nem elérhető szolgáltatások jelentős része internetkapcsolatot igényel működéséhez, illetve fájlok szinkronizálásához. Ám ezeknek a szolgáltatásoknak a 99,99%-os működését a Microsoft pénzügyileg garantálja az Office 365-öt és más Microsoft Online szolgáltatásokat használó ügyfeleinek egy szolgáltatási szerződésben, így mutatva elkötelezettségét a szolgáltatás folytonosságának és színvonalának fenntartása felé.

Levelezés

Üzleti levelezés a felhőből

Az Exchange Online szolgáltatást tartalmazó üzleti csomagok lehetővé teszik, hogy vállalati e-mailezését a Microsoft szolgálja ki. Így saját domain-nevével küldött e-mailek mögött egy fejlett és biztonságos felhőszolgáltatás áll, amely legalább 99,99%-os folyamatos működéséért a Microsoft vállal pénzügyi garanciát. Email-jeit minden eszközről biztonságosan elérheti.

Skype for Business

Skype Vállalati verzió

Online értekezletek bárkivel a világon extra költségek nélkül, akár 250 főig, ráadásul az Ön által meghívott résztvevőknek nem is kell Skype for Business hozzáféréssel rendelkezniük, internetes böngészővel, vagy akár telefonon is bekapcsolódhatnak a beszélgetésbe.
A Skype Vállalati verzió az Office integrációnak köszönhetően beépül az Office alkalmazásokba, így láthatja, mely partnereivel tud éppen csevegést, tartalommegosztást vagy akár képernyőmegosztást kezdeményezni.
A Skype Vállalati verzió rendkívül könnyűvé teszi az közös munkát, hiszen akár külső helyszínen, vagy akár útközben vagyunk, bármikor becsatlakozhatunk egy megbeszélésre.

OneNote

OneNote - Minden jegyzete egy helyen, az összes eszközén

A OneNote jegyzeteket egyformán érheti el és szerkesztheti táblagépén, okostelefonján és asztali vagy hordozható számítógépén. Így egyetlen ötlet vagy feladat sem kell, hogy elvesszen, ráadásul a megosztott jegyzetfüzetekkel, munkatársaival közösen is szerkeszthet egy jegyzetet.
A jegyzetekbe multimédiás tartalmakat, e-maileket az Outlook levelezőprogramból, fényképeket és akár egész weboldalakat is beilleszthet, valamint e-mailben is elküldhet tartalmakat OneNote jegyzetfüzetébe.

OneDrive

OneDrive Vállalati Verzió

Az összes, munkájához szükséges fájlt elérheti, szinkronizálhatja, és megoszthatja munkatársaival, vagy külső partnerekkel a OneDrive Vállalati verzió segítségével. Felhasználónként 1 TB tárhely áll rendelkezésre, a fájlokat pedig bárhonnan elérheti és szerkesztheti(az asztali és online verziók segítségével), legyen a munkahelyén vagy útközben.

Yammer

Yammer - Vállalati közösségi hálózat

A Yammer megkönnyíti a közösen dolgozó csapatok, részlegek kollaborációját. Vállalati közösségi hálózatként könnyen kapcsolatba léphetünk a vállalaton belül bárkivel, de csoportokat létrehozva egyes projektekhez, feladatokhoz kapcsolódó munkatársaknak is írhatunk üzenetet, oszthatunk meg fájlokat. Külső partnerek is bevonhatóak a munkába, illetve külső Yammer csoportokba is csatlakozhat bármelyik felhasználó.

Egy kérdés az egész vállalathoz, vagy egy közlemény egy csoportban, amire bárki azonnal hozzászólhat – minden egy helyen, gyorsan és egyszerűen. A Yammer egy gördülékenyen működő közösségi hálózat, nagyvállalatok igényeinek megfelelően, nem csak nagyvállalatoknak.

Letisztult, interaktív jelentések, bemutatók életre kelthetők a Sway segítségével

Prezentációjába bármikor beszúrhat egy videót, amelyben ötleteiről beszél, vagy elhelyezhet egy interaktív diagramot, hogy látogatói elmerülhessenek a részletekben.A Sway megosztása szuperegyszerű, családtagjai, barátai, osztálytársai és kollégái regisztráció vagy külön szoftver letöltése nélkül megtekinthetik a művet az interneten, Ön pedig az adatvédelmi beállításokkal szabályozhatja a hozzáférést. Tartlamát gond nélkül, könnyű kezelésnek köszönhetően látványossá teheti.

Csoportwebhelyek

Csoportwebhelyek

A Csoportwebhelyek SharePoint alapokon, SharePoint funkciókat nyújtva segítheti vállalata dokumentumkezelését. A Csoportwebhelyekre feltöltött fájlok láthatósága beállítható, így a megfelelő emberekkel tudja megosztani ezeket.
A Csoportwebhelyek testre szabhatóak, és szükség szerint új oldalak hozhatóak létre csapatok, projektek számára.

Videoportál

Vállalati videó portál

Az Office 365 Videó egy intranetes portálwebhely, ahol a szervezet tagjai videókat tehetnek közzé és tekinthetnek meg. Ez a folyamatos átvitelű szervezeti videószolgáltatás az Office 365-ös SharePoint Online részeként érhető el. Kiválóan alkalmas például vezetői üzeneteknek vagy tanórák, értekezletek, bemutatók és képzések rögzített változatának közzétételére.

További megoldások

További megoldások

Delve

A Delve az Office Graph elemzéseinek eredménye alapján jeleníti meg azokat a dokumentumokat, amelyek a legfontosabbak lehetnek Önnek az adott pillanatban. Az Office Graph észleli például, ha a munkatársai közül többen egyszerre tekintenek meg egy adott dokumentumot. Az ilyen dokumentum valószínűleg Önnek is érdekes, ezért a Delve megjeleníti a Kezdőlap lapon.
Nem szükséges emlékeznie sem a dokumentumok címére, sem arra, hogy hol találhatók. A Delve megjeleníti a dokumentumokat, legyenek azok akár a OneDrive Vállalati verzióbeli tárának egy nyilvános mappájában, akár az Office 365-webhelyek egyikén.A Delve soha nem módosítja a tartalmak engedélyeit, vagyis csak olyan dokumentumokat láthat, amelyekhez már rendelkezik hozzáféréssel. Ugyanígy más személyek sem láthatják az Ön magánjellegű dokumentumait.Az egyes tartalomcsempéken lévő információk is segítenek megérteni, hogy miért jelent meg Önnek az adott tartalom. Ilyen ok lehet például, hogy több munkatársa is megtekintette nemrég, vagy hogy az egyik munkatársa módosította.Minél többet használja munkatársaival együtt az Office 365-öt a közös munkára, annál több jelzést tud gyűjteni az Office Graph. Több jelzés pontosabb elemzést tesz lehetővé, ez pedig azt jelenti, hogy a Delve hatékonyabban tudja megjeleníteni az Önnek lényeges tartalmakat.A Delve-ben azokat a dokumentumokat (vagyis Word-, PowerPoint-, Excel- és PDF-fájlokat) találhatja meg, amelyek a OneDrive Vállalati verzióban vagy az Office 365-webhelyek valamelyikén vannak tárolva, illetve amelyeket e-mailek mellékleteiként osztották meg Önnel. Ezenkívül az Office 365 Videó szolgáltatásába feltöltött videókat is megtalálja ebben az alkalmazásban.

Hírcsatorna

A nyilvános hírcsatornába bejegyzést írva beszélgetést kezdeményezhet a szervezet többi tagjával. A nyilvános hírcsatorna olyan, mint egy nyilvános blog, vagyis „mikroblog”. Bárki, aki látja az Ön bejegyzését, válaszolhat rá. Az Önt követő személyek az általuk követett személyek és az összes felhasználó bejegyzését megjelenítő nézetben is láthatják bejegyzését. Azok, akik jelenleg nem követik Önt, csak az összes felhasználó bejegyzését megjelenítő nézetben láthatják a bejegyzést.

A nyilvános hírcsatornán mindig időben értesülhet a munkatársai között folyó beszélgetésekről, és láthatja a tevékenységeikre utaló egyéb értesítéseket. A hírcsatorna „Követés” nézete általában olyan elemeket tartalmaz, amelyeket nagy valószínűséggel talál érdekesnek vagy relevánsnak. Itt elsősorban az Ön által követett személyek bejegyzései és az Ön által követett tartalommal, például címkékkel és dokumentumokkal kapcsolatos bejegyzések jelennek meg. A „Követés” nézet mellett időnként érdemes lehet rápillantania a „Mindenki” nézetre is, amelyen az egész szervezet hírcsatornája látható.

Infopath

Az InfoPath egy hatékony űrlapkészítő és információgyűjtő program, amelynek segítségével részletesen testre szabott, kifinomult űrlapok készíthetők kódírás nélkül. Az űrlapra egyszerűen ráhúzhatja a mezőket, azonnali űrlap-érvényesítést építhet be szabályok használatával, és különféle témákat vagy arculatot alkalmazhat.

A listaűrlapok testreszabása az InfoPath Designer alkalmazásban lehetséges, ahol mezőket vehet fel és törölhet, szöveget, grafikát és kiszolgálói vezérlőelemeket adhat hozzá, illetve módosíthatja az űrlap elrendezését, stílusát.Előre elkészített témák és elrendezések közül is választhat, és elegendő egyetlen fájlt, egy InfoPath-űrlapsablont (XSN) szerkesztenie, amit feltölthet a vállalati SharePoint alapú Csoportwebhelyre, és elkezdődhet az adatgyűjtés.

off365-1