Modern vállalkozások programja

Az Ecobit Consulting a Microsoft partnereként a Microsoft Dynamics ERP és CRM rendszerekkel, és a Microsoft Online felhőszolgáltatásaival foglalkozik, mint az Office 365 és a Microsoft Azure.

Az ERP bevezetések fontos szakasza a felhasználói alapoktatás, mely során a rendszer működési logikájával és felhasználói felületével ismerkednek meg a felhasználók. Az oktatás e szakaszában a rendszer megértése és megismerése, az abban való munkára való felkészülés kap szerepet.

Az Ecobit által a Modern Vállalkozások Programban biztosított kedvezmények:

Dynamics NAV/Dynamics 365 BC bevezetés esetén kedvezményes alapoktatás:
A Dynamics NAV/Dynamics 365 BC alapcsomagjához a rendszer alapoktatását kedvezményes áron, 5%-os kedvezménnyel kapják a Modern Vállalkozások Programba regisztráló, új rendszert bevezető ügyfeleink.

Dynamics NAV/Dynamics 365 BC próbaverzió az alapoktatás mellé:
Emellett a Dynamics NAV/Dynamics 365 BC legújabb verziójából ingyenes próbaverziót adunk 30 napig, a szerződéskötés után akár azonnal, hogy az alapoktatásra már saját demókörnyezetükben készülhessenek a leendő felhasználók.

A Modern Vállalkozások Programja projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások körében a modern informatikai alkalmazások és rendszerek felhasználása által növelni a versenyképességet. A program célja olyan megoldások bemutatása és bevezetése a vállalkozások mindennapjaiba, melyek a legkorszerűbb informatikai fejlesztések segítségével a hagyományos papír alapú, vagy szóbeli adminisztráció digitalizálásával a vállalaton belüli információáramlást és a kommunikációt a lehető leghatékonyabbá teszik.