CNC üzletág

Ipar 4.0-ás megoldások

Már napjainkban is meghatározó szerep jut a legnagyobb vállalatok folyamataiban az Ipar 4.0-s megoldásoknak és az IoT eszközöknek, ami az elkövetkező években, illetve évtizedekben tovább fog erősödni. Ezek a megoldások egyre hozzáférhetőbbek minden tekintetben a közepes és kisvállalkozások számára, alkalmazásuk ma még versenyelőnyt jelent, de a következő évek során egyre inkább hátránnyá válik majd ezeknek a technológiáknak a nem-használata, és a belépés az Ipar 4.0 világába.

Az Ecobit az ERP és további informatikai rendszerek bevezetése és fejlesztése során szerzett több évtizedes tapasztalatával folyamatosan dolgozik az Ipar 4.0-s folyamatok megvalósításán, hogy a modern gyártóeszközök valósidőben kommunikálni tudjanak az informatikai rendszerekkel, növelve a hatékonyságot és a kontrollt például a minőség és az előrejelzések területén.

Az informatikai rendszerek mellett az újonnan indult CNC üzletág is példázza az elkötelezettséget a modern megoldások és rendszerek mellett, a gépek és az informatikai rendszerek ismerete pedig kulcs a valódi Ipar 4.0-s megoldások használatához és szolgáltatásához partnereink felé.

Az Ecobit célja a termelővállalatok számára az informatikai és ipari megoldások vertikális integrációjának megvalósítása, a gyártási folyamatok digitalizálása, hatékonyabbá tétele. Ezt az informatikai rendszerek és a gyártóeszközök, valamint a gyártási folyamat támogatására szolgáló elektronikai megoldások, okos eszközök összekapcsolása által érjük el. Ismerje meg informatikai megoldásainkat, valamint gépeinket:

DOOSAN DNM 350/5AX 5 TENGELYES FÜGGŐLEGES CNC MEGMUNKÁLÓ
(CNC eszterga és megmunkáló központ)

 

A DOOSAN DNM 350/5AX a DNM CNC megmunkáló központ nagy teherbírású és extra merevségű, fejlesztésénél a széles használhatóságot vették figyelembe, így bonyolult és kemény formák vágására is alkalmas. .

Specifikáció:

X tengely mozgás 600mm
Y tengely mozgás 655mm
Z tengely mozgás 500mm
A tengely mozgás 150 fok
C tengely mozgás 360 fok
Asztalméret 350 mm átmérő
Max. terhelés 250 kg
Gyorsjárat 36/36/30 m/perc
Szerszámtár típ. BT/DIN 40
Szerszámhelyek 30 db
Max. szerszám hossz 270 mm
Max. szerszám súly 8 kg
Szerszám csereidő 1,3 sec
Orsó motor 18,5/11 kW
Gép Magasság 3146mm
Szélesség 2975mm
Hossz 2990mm
Súly 8500kg