NaviTrans TMS rendszer bemutató – Fuvarszervezési funkciók

NaviTrans TMS rendszer bemutató – Fuvarszervezési funkciók

2019-08-30 Egyéb 0

Az Ecobit által forgalmazott Dynamics NAV Add-onok / extension-ök közül az egyik legösszetettebb a belga fejlesztésű NaviTrans TMS, amely logisztikai szolgáltatók számára készült, és elsősorban a fuvarozással és fuvarszervezéssel összefüggő feladatokat, adminisztrációt könnyíti meg számukra.

A Dynamics NAV-ban található számlázási vevőkhöz és szállítási címekhez rendelhető szállítási rendeléseket egy grafikus felületen, rendezetten csoportosíthat pótkocsi, sofőr vagy vontató alapján, idővonalon láthatja szabad kapacitásukat, és drag and droppal tervezhet fuvarokat a szabad erőforrásokra az idővonalon. A rendszer figyelmezteti, ha nem elérhető kapacitással tervez, vagy egy kombináció nem engedélyezett, illetve, ha lejártak a rendszerbe rögzített engedélyek.

Szervezzen, daraboljon és kombináljon össze szállítási rendeléseket, hogy felkészüljön a pontos tervezésre, emellett szűrje, rendezze és csoportosítsa a megrendeléseket, hogy megtervezze az összevont árubegyűjtést, kiszállítást, árumozgatást vagy ingázást ugyanazon be- és kirakodási címek esetén.

Adjon hozzá részletes információt (nyitvatartási idő, engedélyezett idősávok) az egyes berakodásokhoz, kirakodásokhoz, árufelvételekhez és raktári tevékenységekhez.
A kompatibilis fedélzeti számítógépekkel térképen követhetik a diszpécserek a járművek mozgását, kilométer órájuk állását, információkkal segíthetik a munkatársakat. Emellett üzenetet küldhetnek a fedélzeti számítógépre, és visszajelzéseket fogadhatnak a fuvarok státuszáról, lekövethetik a teljesített szállítási feladatokat.