Az Ecobit a NaviTrans hivatalos forgalmazója lett Magyarországon

Az Ecobit a NaviTrans hivatalos forgalmazója lett Magyarországon

2017-07-04 Egyéb 0

Partnerszerződést írt alá az Ecobit és a belgiumi Kortrijk városában működő Young & Partners, így az Ecobit Magyarországon hivatalos forgalmazójává vált a Dynamics NAV-ra épülő vertikális logisztikai megoldásnak.

A NaviTrans 3 integrált modullal épül a NAV alaprendszerére, teljesen a logisztikai szolgáltatók számára szabva azt. Az Ecobit kezdetben a Szállítmányozási Menedzsment (TMS) megoldás lokalizálásába kezd bele, ezt kezdi el forgalmazni meglévő, és jövőbeli ügyfelei számára.

A NaviTrans 1999-től van a piacon, és a belga, dán, litván és a francia logisztikai szolgáltatók körében piacvezető a szoftveres megoldás. Partnerhálózatukkal a világ több, mint 20 országában vannak jelen, több mint 300 logisztikai szolgáltató 7000 felhasználója használja nap, mint nap a NaviTrans megoldásait.

Stefan Deride, a NaviTrans menedzsere és nemzetközi fejlesztésért felelős alelnöke a szerződés újabb fontos lépés a NaviTrans terjeszkedésében a folyamatosan növekvő közép- és kelet-európai régióban, ahol komoly ambíciókkal és célokkal kezdtek piacbővítésbe néhány évvel ezelőtt.

Az Ecobit a magyarországi logisztikai piacon igényt és teret lát egy olyan, nemzetközi piacokon is bizonyított logisztikai megoldásnak, amely a Dynamics NAV-ra épül, mely megoldással már 2005 óta, magyarországi megjelentése óta foglalkozik az idén 25 éves Ecobit. A NaviTrans nemzetközi logisztikai piacon szerzett tapasztalatával, és a hazai piac, és piaci igények ismeretével a magyarországi logisztikai szolgáltatók egy nagyszerű csapatra számíthatnak növekedési ambícióik támogatásához.