Rólunk

Az ECOBIT a Microsoft Dynamics NAV (Navision) és a Microsoft Dynamics CRM rendszerek legdinamikusabban fejlődő forgalmazója.

Fő tevékenysége az integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerek bevezetése, oktatása és a vállalati igényeknek megfelelő testreszabása, továbbfejlesztése.
Ezekre a rendszerekre alapozva fejleszt egyedi igényeket kielégítő speciális iparági megoldásokat többek között a szállítmányozás, gyártás, építőipar, mezőgazdaság, szolgáltatás és egyéb területen működő vállalatok számára.

Az ECOBIT portfóliójában olyan megoldások találhatók, amelyek a különböző méretű vállalkozások, vállalatok üzleti és ügyviteli folyamatainak hatékony és átlátható kezelését, elemzését és irányítását segítik.

A Microsoft Dynamics NAV (Navision) integrált vállalatirányítási rendszerek mellett foglalkozunk a Microsoft Dynamics CRM rendszerekkel is, melyek az ügyfélkapcsolatok hatékonyabb kezelésére, üzleti intelligencia és döntéstámogató megoldások valamint jelentéskészítő és üzleti folyamatmenedzsment alkalmazások támogatására szolgálnak.

Minden esetben az ECOBIT ügyfélközpontúsága és üzletfelei tevékenységének alapos megismerése jelenti a kiindulópontot a gyors és hatékony, testreszabott alkalmazások megtervezéséhez és megvalósításához. Szolgáltatásainak rendszere az ügyfelek üzleti folyamatainak és alkalmazásainak teljes életciklusát lefedi, a tanácsadástól kezdve a megvalósításon keresztül, a folyamatos támogatásig és fejlesztésig. Az ECOBIT munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetésében, a projektek menedzselésében, különböző üzleti és iparági megoldások szállításában és támogatásában. Az ECOBIT által bevezetett rendszerek száma meghaladja a 300-at, Magyarországon és az Európai Unióban.