Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Kezelje okosan pénzügyeit

Hozzon alapos, megfontolt döntéseket
Kapcsolja össze a számviteli, értékesítési, beszerzési, készletnyilvántartási és ügyfélkapcsolati adatokat, hogy átfogó képet kaphasson vállalkozásának minden folyamatáról. Valós idejű pénzügyi teljesítmény megjelenítése beépített Power BI kimutatás diagrammokkal.

Gyorsítsa fel a pénzügyi zárást és a könyvviteli jelentéseket
Követelések és kötelezettségek gördülékennyé tétele, a számlák automatikus összeegyeztetése a pénzügyi zárás és jelentés gyorsasága és pontossága érdekében, állandó teljesítés mellett.

Javítsa az előrejelzés érzékenységét
Pontosítsa a pénzügyi előrejelzéseket adatainak több dimenzión átívelő modellezésével és elemzésével. Szabja személyre a jelentéseket a Microsoft Excel integrálásával.

Automatizálja és biztosítsa az ellátási láncot

Optimalizálja a készletszinteket
Alkalmazzon beépített intelligenciát a feltöltések ütemezésére. A folyamatosan friss készletmennyiségi adatok segítségével szerezze be csak azt, amire szüksége van.

Használja ki az értékesítési lehetőségeket és csökkentse a hiányt
A készletmennyiség, átfutási idők és újrarendelési pontok automatikus kalkulációjával megfelelő mennyiségű készletet tartson fenn. Javasoljon helyettesítő termékeket, amennyiben a kért áru nincs készleten.

Maximalizálja profitját
Kérjen ajánlásokat a más eladóknak való fizetés idejével kapcsolatban, hogy kedvezményben részesüljön, vagy elkerülje a késedelem miatti esetleges szankciókat.

Optimalizálja a műveleteket

Kezelje az előrejelzéseket a megvalósulás érdekében

Automatikus termelési tervek generálásához és megrendelések létrehozásához használja fel az eladási előrejelzéseket és a várható készlet becsléseit.

Működtesse hatékonyan a raktározási folyamatot

A rendelések hatékony teljesítése érdekében szerezzen átfogó képet a készletről. Kövesse nyomon minden egyes tétel tranzakcióját és mozgását a raktárelrendezés alapján, külön rekeszek létrehozásával és a tároló egységek dimenzióival.

Érje el az optimális kimeneti szinteket

Optimalizálja a gyártási kapacitást és az erőforrásokat, ezzel javítva a termelés ütemezését és kielégítve az ügyféligényeket.

Értékesítsen okosabban és növelje az ügyfelek kiszolgálásának minőségét

Szolgáltasson értéket minden érintkezési ponton
Priorizálja az eladási műveleteket bevételi potenciál alapján. Kövessen nyomon minden ügyféltranzakciót, és kérjen útmutatást az értékesítési ciklus során a legjobb eladási és megújulási lehetőségekről.

Növelje az értékesítési hatékonyságot
Gyorsítsa fel az árajánlattevés és a pénzbeli folyamatok között eltelt időt. Cselekedjen gyorsan az értékesítésre irányuló kérdések megválaszolásában, kezelje hatékonyan a felmerülő szolgáltatási igényeket és a pénzügyek feldolgozását – mindezt az Outlook-on belül.

Nyújtson rendkívüli szolgáltatást
Rendelkezzen átfogó képpel a szolgáltatási feladatokról, munkaterhelésről és a munkavállalók készségeiről az erőforrások hatékony hozzárendelése és a kimutatások felgyorsítása érdekében.

Hajtsa végre projektjeit időben és a költségvetés figyelembevételével

Tartsa magát a költségvetéshez
Hozzon létre, kezelje és kövesse nyomon ügyfelei projektjeit időnyilvántartás alkalmazásával, kidolgozott munkaköltségkövetéssel és a képességeket rögzítő jelentéssel együtt. Fejlesztheti, módosíthatja, illetve ellenőrizheti a költségvetést a projekt biztosítása érdekében.

Tervezzen precízen
Kezelje az erőforrások szintjeit a kapacitás és értékesítés tervezésével. Kövesse nyomon ügyfelei számlázását a rendelések és ajánlatok tervezett költségeivel szemben.

Elemezze a projektteljesítményt

Hozzon hatékony döntéseket valós idejű betekintéssel a projekt állapotáról, nyereségességéről, az erőforrás-felhasználásról.

Védje adatait és feleljen meg a GDPR elvárásainak

Tartsa tiszteletben ügyfelei adatait
Használjon beépített adatvédelmi módszertanokat, és segítse vállalkozását az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR) való megfelelés érdekében. Engedélyezze és korlátozza a személyes adatokhoz való hozzáférést több szinten, és tegyen lehetővé audit nyomkövetést a biztonság és az elszámolhatóság érdekében.

Kezeljen, tároljon és továbbítson adatokat biztonságosan
Szabadon áthelyezheti és tárolhatja a személyes adatokat, mindeközben a Microsoft adatközpontok automatikus titkosításának segítségével megvédi őket a jogosulatlan hozzáféréstől.

Üzemeltesse vállalkozását bárhonnan

Válasszon felhőalapú, helyszíni vagy hibrid telepítést
A Business Central bárhol használható, ahol Önnek szüksége van rá. Felhőben vagy helyszínen is ugyanolyan felhasználói élmény, függetlenül a telepítés módjától.

Vigye magával vállalkozását
A Business Central mobilverziója elérhető a felhőben, illetve a helyszíni felhasználók számára is, ezáltal egységes és modern élményt nyújtva Windows, Android és IOS eszközökön is.